Een sisal vloerkleed op maat voor jou!

In de stof sisal is het geen probleem om het vloerkleed op maat te maken. De vloerkleden zijn in verschillende standaardmaten beschikbaar, maar ook speciaal op maat gemaakt, of het nou rond, rechthoekig of vierkant is. Bij een vloerkleed op maat heb je dit volledig zelf in de hand. Daarnaast kan je ook kiezen voor motieven, denk dan aan verschillende weeftechnieken die worden gebruikt. Maar ook verschillende kleuren waarin de stof beschikbaar is. Bij een vloerkleed op maat kan je dit helemaal zelf bedenken en het afstemmen met je interieur, dan krijg je precies waar je naar zocht.

prijs trap bekleden sisal

Op zoek naar een specialist in sisal?

Bij Thijs Tapijt werken wij al sinds 2001 met de meest efficiënte materialen en gereedschappen, zo kunnen we de perfecte afwerking garanderen. Om deze garantie uit te breiden bieden we ook een garantie aan tot wel 30 jaar. Ons vakwerk zorgt ervoor dat jouw vloerkleed uniek gaat zijn en de jarenlange ervaring zorgt weer voor de beste kwaliteit. Oftewel, de beste optie als je op zoek bent naar een vloerkleed.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Ik ben geïnteresseerd, hoe nu verder?

Stel je voor, je denkt nu bij jezelf ‘wat gaaf, maar hoeveel kost dat wel niet?’. Dan hebben wij een leuk weetje voor jou! Wij letten zelf zoveel mogelijk op de kosten, we hebben bijvoorbeeld geen luxe, uitgebreide showroom. Wij komen dan veel liever bij jou vrijblijvend langs om het vloerkleed door middel van stalen te laten en zien en dat je de stof kan voelen. Ook kunnen we dan meteen alles opmeten en je meteen een offerte geven, als je daar geïnteresseerd in bent. Ga je akkoord? Dan zorgen we ervoor dat alles zo snel mogelijk in gang gezet wordt en je snel kan genieten van je mooie aanvulling in huis.

prijs trap bekleden met sisal