Een Sisal traploper verfraait uw interieur aanzienlijk

Wilt u uw woning eens op een andere manier inrichten met vernieuwende, luxe elementen? Vergeet dan ook niet om de trapsectie te laten renoveren. Wij hebben hier diverse ideeën over. Wat dacht u bijvoorbeeld van toepassing van een Sisal traploper?

Een traploper is een langwerpige ‘tapijtstrook’ over de totale lengte van uw trap. Het is een soort loper die een zeer luxe uitstraling geeft. Een Sisal traploper kent daarnaast ook een aantal grote functionele voordelen.

Sisal traploper laten aanbrengen door Sisalspecialist.be

Wij van Sisalspecialist.be, gevestigd net over de Nederlandse grens in het Nederlandse Valkenswaard, zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van trapbekleding van Sisal. Afgezien van de hoogwaardige uitstraling die een Sisal traploper biedt, is dit ook een prettig weefsel om zonder schoeisel overheen te lopen. Bovendien slijt deze robuuste vezel nauwelijks, is deze vuilafstotend en ook nog eens uiterst gemakkelijk te reinigen. Anders dan veel andere weefsels trekt Sisal geen ongedierte aan.

Net als ieder ander weefsel zal een Sisal traploper een geluiddempende werking hebben. Uw huisgenoten worden niet zomaar meer wakker wanneer u ‘s nachts de trap afloopt. Dit is een groot voordeel t.o.v. een krakende, onbeklede trap..

Vakkundigheid is een vereiste

Zeker in geval van ronde trappen is het laten aanbrengen van een Sisal traploper echt vakwerk.

U kunt dat zelf proberen uit te voeren maar de kans is groot dat de traploper dan niet netjes aan zal sluiten of al gauw weer los zal laten. Roep daarom de hulp in van Sisalspecialist.be, een Nederlands bedrijf maar ook actief in België. Wij kunnen u niet alleen stalen laten zien van verschillende Sisal-producten in alle kleuren. Wij beheersen ook de diverse methoden om een Sisal traploper mee vast te zetten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.