Een linnen gebandeerde sisal vloerkleed

Een stoer uitstralend vloerkleed, helemaal passend bij de huidige trends, denk aan het Scandinavische interieur. Is dit nou helemaal jouw stijl? Kijk dan eens naar een sisal vloerkleed gebandeerd met linnen. Het is een op duurzame manier gemaakt vloerkleed wat perfect binnen elk huis past. Heb jij bijvoorbeeld in jouw huis veel pastelkleurtjes? Dan is dit de perfecte toevoeging. Het geeft een stoere look door de natuurlijke uitstraling dat het vloerkleed heeft.

Het inrichten van een duurzaam huis is een prioriteit voor velen. De stof sisal is op een duurzame manier gemaakt en is biologisch afbreekbaar. In andere woorden, een sisal vloerkleed gebandeerd met linnen is de juiste manier om je huis duurzaam in te richten!

prijs trap bekleden sisal

Of toch liever een sisal vloerkleed gebandeerd met leer?

Is linnen niet helemaal je ding, maar wil je je huis wel stijlvol en duurzaam inrichten? Kijk dan eens naar een sisal vloerkleed dat gebandeerd is met leer. De duurzame stof sisal blijft er dan in zitten, maar het heeft dan toch een hele andere look. Het leer geeft vaak een net wat klassiekere look. Dit hangt natuurlijk wat af van je interieur en smaak.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

De trends volgen met Thijs Tapijt

Hou jij ervan om alle trends te blijven volgen, maar weet je niet hoe? Dan is een sisal vloerkleed dus de perfecte oplossing en Thijs Tapijt helpt je hier graag bij. Het sisal vloerkleed biedt, ongeacht het gecombineerde materiaal, duurzaamheid. Het gecombineerde materiaal zorgt er juist weer voor dat het er trendy uitziet! Wij bij Thijs Tapijt willen jou helpen met je perfecte inrichting te kiezen. Neem dus vrijblijvend contact op met Thijs Tapijt en we sturen je een offerte! Voordat we je een offerte sturen bieden we je nog de kans om alle stalen even te zien en voelen, zodat jij de juiste keuze maakt!

prijs trap bekleden met sisal