Een gefestonneerde rand bij jou sisal vloerkleed!

Een sisal vloerkleed, het is in veel verschillende maten en kleuren beschikbaar, maar daarnaast heb je ook nog de keuze in randafwerking! Het festonneren van een rand is de meest gebruikte vorm voor een vloerkleed. Het is een techniek die speciaal gemaakt is voor randen van een vloerkleed. Het zorgt ervoor dat randen niet gaan rafelen en het vloerkleed er zo strak mogelijk uitziet. Vervolgens wordt het traditioneel afgewerkt met garen. Het geeft je vloerkleed meteen een mooie look met de perfecte afwerking. Meestal wordt deze speciale techniek toegepast bij afwijkende afmetingen, denk dus aan maatwerk.

prijs trap bekleden sisal

Ga jij je trap renoveren?

Een perfect voorbeeld van maatwerk is een trap renoveren met het bekleden van een trap. Hiervoor is de sisal stof dan ook de beste keuze! Al meer dan 14 jaar zijn wij al specialist in sisal, waaronder dus ook sisal vloerkleden. Hiervoor leveren wij hoge kwaliteit, maar zorgen voor lage prijzen. Ook willen we je dan graag zekerheid bieden, dit doen we door een garantie te geven op het vloerkleed van wel 30 jaar. Met deze vloerkleden kan je je interieur volledig naar eigen smaak maken met een eigen budget. Het op maat maken is voor ons dan een kleine moeite, wij vinden goede service namelijk ontzettend belangrijk!

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Ben jij op zoek naar een nieuwe look voor je trap?

Dus ben jij nou op zoek naar een nieuwe look voor je trap? Of simpelweg op zoek naar een sisal vloerkleed? Die kan je bij ons bestellen. Als je hier interesse in hebt en met ons in contact wil komen is dat natuurlijk geen probleem! Je kan een afspraak maken en wij komen vrijblijvend langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. We geven je dan ook graag een passend advies op basis van jouw interieur. Als je dan een keuze hebt gemaakt nemen we de mogelijkheden graag met je door.

prijs trap bekleden met sisal