Diverse mogelijkheden met Sisal

‘Sisal’, een term die iedereen wel kent maar wat is het ook alweer precies? Op het moment dat u op zoek gaat naar vloerbekleding voor uw interieur, wordt u er mogelijk mee geconfronteerd. Wat dacht u van Sisal als optie voor trapbekleding?

Sisal wordt vervaardigd uit een tropische vezel. U haalt de natuur dus in huis. Afgezien van de productie van dartborden en borstels, kunnen uit dit robuuste en slijtvaste materiaal ook verfijnde weefsels worden gecreëerd die zelfs in kleding worden verwerkt.

prijs trap bekleden sisal

Voordelen Sisal trapbekleding.

Sisal kent een Mexicaanse oorsprong, werd oorspronkelijk in de landbouw toegepast als bindproduct, maar is in de loop der tijd uitgegroeid tot een mondiaal toegepast materiaal, vooral als het gaat om trapbekleding.

Sisal is een duurzaam product dat niet chemisch is bewerkt en dat bovendien biologisch afbreekbaar is. Ook qua toepassing is het duurzaam in de zin dat het lang zijn kwaliteit behoudt. Daar bovenop is het ook nog eens warmte-isolerend en antistatisch. Functioneel gaat er bovendien een geluiddempende en anti-slip-werking vanuit. Zeker wanneer men voor een donkere kleur kiest die minder vlekgevoelig is, is Sisal dan ook een geschikte vorm van trapbekleding voor gezinnen met kinderen.

Tapijt geeft een gezellige en warme uitstraling. Een niet-statisch materiaal zoals Sisal-trapbekleding, neemt fijnstof bovendien goed op waardoor er minder stof en pollen in de binnenlucht blijven hangen. Daardoor is dit materiaal ook nog eens zeer geschikt qua toepassing voor mensen met luchtwegaandoeningen.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Vele uitvoeringen mogelijk

Zowel qua structuur, motief als kleur is Sisal leverbaar in een groot aantal variaties. Dat zorgt ervoor dat men met dit product feitelijk alle kanten op kan. Bevat uw interieur al bepaalde basiskleuren, dan is het eenvoudig om een bijpassende Sisal-uitvoering te kiezen. Het materiaal is bovendien niet alleen toepasbaar als traditionele trapbekleding maar ook als karpet, loper of traploper. Op die manier wordt het mogelijk om verschillende secties van uw interieur met dit materiaal gecombineerd te accentueren.

Heeft u daar hulp bij nodig? Laat het ons dan weten!

prijs trap bekleden met sisal