Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

cunera vloerkleed

Cunera vloerkleed

Wilt u de luxe van een Cunera vloerkleed ervaren, neem dan contact op met de Sisal Specialist voor een degelijk advies over afmeting, kleuren en prijzen. Dit soort vloerkleden is zeer sterk omdat er de sisal vezel in verweven is. De huidige woontrend is gebaseerd op natuurlijke producten en de mix van dit kleed van sisal en biologisch katoen past hier prefect bij. Een in het oog springend detail in uw woonkamer. Er zijn standaard afmetingen, maar ook een afwijkende afmeting kunnen wij voor u regelen. Door de Marokkaanse en Afrikaanse stijl bent u weer helemaal trendy. Er zijn eventueel ook kleden te krijgen waarin wol verwerkt is. Deze hebben een nog luxere uitstraling

cunera vloerkleed

Vloerkleed wol

Cunera vloerkleed of kleden met wol hebben een warme en luxe uitstraling. De wol die hierin gebruikt wordt komt uit Nieuw-Zeeland. Deze wol pluist niet en naarmate het gebruik en de leeftijd wordt dit kleed door de aanwezige wol steeds sterker en mooier. Alle wol die wordt gebruikt in een kleed wordt apart geverfd. Vraag een offerte aan voor de speciale afmetingen van een Cunera vloerkleed. U zult jarenlang plezier hebben van dit kleed omdat het in de loop van de jaren steeds minder onderhoud nodig heeft.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen met o.a. een Cunera vloerkleed gemaakt van Sisal vezel en andere natuurlijke materialen of met wol uit Nieuw-Zeeland. Cunera heeft als doel om kleden te produceren op een verantwoorde en duurzame manier. Vraag bij www.sisalspecialist.be een prijs aan voor zo’n prachtig en trendy vloerkleed. Op de plek waar u thuis bent, wilt u zich goed voelen. Fijn wonen doe je als je inrichting gezellig is en gemakkelijk in onderhoud. Vloerkleden met Sisal zijn ijzersterk en gaan jaren mee. Een goede investering dus in de toekomst. Een kleed met wol heeft een hoge pool van 35 mm en is hand getuft. De randafwerking is van jute of katoen. Een natuurlijke uitstraling door de prachtige kleuren en het is duurzaam en beter voor ons milieu.

cunera vloerkleed