Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Bekleden opentrap Sisal

Wilt u uw open trap een keer een andere look geven, dan moet u eens op onze website kijken bij bekleden opentrap Sisal. Daar ziet u enkele voorbeelden van een open trap bekleed met Sisal tapijt. Sisal is een uiterst sterke vezel uit een subtropische plant. Duurzaam, wat tegenwoordig erg belangrijk is, en sterk. Hier gaat u jarenlang plezier aan beleven. Slipvast door zijn stugge vezel, dus veiliger de trap op. Het is mogelijk de gehele treden te bekleden, maar u zou ook kunnen kiezen voor halve maantjes. Het overige deel van de trap moet dan uiteraard toch nog bijgehouden worden qua schilderwerk. Daarom raden wij aan om de gehele trede te bekleden. Voor een degelijk advies en het opmeten komen wij bij u langs. Wij brengen dan stalen mee waaruit u de kleur en het materiaal kunt kiezen.

bekleden opentrap sisal

open trap bekleden sisal

Andere opentrap mogelijkheden

Trapbekleding bestaat er in vele uitvoeringen en materialen. Het bekleden opentrap Sisal is mogelijk, maar u kunt ook kiezen uit andere materialen. Zeker in de halve maantjes zijn er diverse mogelijkheden. Vraag ernaar bij de sisalspecialist.be en wij maken een scherpe offerte voor u. Wij kunnen altijd goedkoper werken dan anderen omdat wij zelf geen al te hoge kosten hebben. Geen duur kantoorpand, geen grote showroom, gewoon een persoonlijk bezoek, een goed advies en stalen om het materiaal te kunnen voelen en beoordelen. Geef uw huis een nieuwe trendy uitstraling met Sisal tapijt of ander natuurlijk materiaal. Kijk op www.thijstapijt.nl of www.sisalspecialist.be voor ideeën of meer informatie.

Weinig afval

Ons devies is: zo min mogelijk afval. Onze metingen die wij doen zijn daarom uiterst secuur en op een manier dat er zo min mogelijk afval overblijft van het bekleden opentrap Sisal. Voor u voordeliger in de aanschaf en voor ons een uitdaging om de kosten voor u inderdaad zo laag mogelijk te houden. Halve maantjes zijn uiteraard standaard, maar besluit u om de traptreden geheel te bekleden dan komt daar zeker maatwerk aan te pas. Voordeel is dat u minder schilderwerk hoeft te doen. Zeker een opentrap die in de huiskamer staat is vele malen mooier met een complete bekleding. Bel ons en wij komen langs met stalen en een goed advies.

open trap bekleden sisal